تشخیص زعفران مرغوب
روش های متفاوتی برای اینکار وجود دارد. برای مثال یک روش خوب استفاده از بنزین است. از آنجاییکه رنگ تارهای زعفران در بنزین محلول نیست، یعنی اگر چند تار را در بنزین انداختیم نباید بنزین را رنگین کند. همچنین استفاده از آب سرد نیز توصیه میشود. درصورتیکه زعفران را در آب قرار دهیم، پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه، رنگ آب را به زرد مایل به طلایی تغییر میدهد. اما زعفران تقلبی به سرعت تغییررنگ میدهد.
روشی که من استفاده میکنم، چک کردن مزه زعفران ها است. طعم واقعی زعفران گس و تلخ است اما گاهی در زغفران تقلبی به آن عسل میزنند تا شیرین شده و وزن بیشتری داشته باشد